Töihin Crescolle? PsykologikonsultIn paikka avoimena.

HAEMME KOKENUTTA PSYKOLOGIKONSULTTIA VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN HELSINGIN TOIMIPISTEELLEMME.

Psykologikonsultin keskeisimpiin tehtäviin kuuluu kokonaisvaltaisten soveltuvuusarviointiprosessien läpivieminen, yksilö-, ryhmä- ja esimiesvalmennukset sekä kehitystehtävät. Asiakkuuksien hoitaminen ja palveluiden tarjoaminen nykyisille ja uusille asiakkaillemme ovat myös osa työtäs.

Tarjoamme sinulle viihtyisän ympäristön, asiantuntijatiimin tuen sekä mahdollisuuden kasvaa Crescon mukana. Crescolla työskentelet ajan hengessä vahvasti kiinni olevassa yrityksessä kasvavalla ja dynaamisella henkilöstöpalvelualalla. Pääset toteuttamaan itseäsi ja kehittämään osaamistasi, omat vahvuutesi huomioidaan. Tehtävässä sinulla on näköalapaikka ja mahdollisuus olla vaikuttamassa suomalaisen työelämän muutokseen.

Crescolla on käytössä monipuolinen menetelmävalikoima ja teemme jatkuvaa menetelmäkehitystä.

Asiakassuhteemme ovat pitkäaikaisia ja tulevat monelta toimialalta. Palkkaus on provisioperusteinen, joten sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tulotasoosi. Huomioimme myös elämäntilanteesi ja tarjoamme mahdollisuutta myös osa-aikaiseen työhön.

Sinulla on psykologin koulutuksen lisäksi vankka kokemus rekrytointi- ja soveltuvuusarviointiprosessien läpiviennistä. Kommunikoit sujuvasti kirjallisesti ja suullisesti sekä suomeksi että englanniksi. Henkilöarvioinnin sertifikaatti katsotaan eduksi.

Hae tehtävää mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta, kuitenkin viimeistään 26.2.2016 mennessä.

Liitäthän hakemukseen ansioluettelosi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja antaa Lilli Sundvik numerossa 0505110822 ma 15.2.2016 14.30-15.30, ke 17.2. klo 16-17 sekä to 25.2. klo 15-16. 

Psykologitoimisto Cresco Oy on 1995 perustettu suomalainen psykologisiin soveltuvuusarviointeihin sekä organisaation ja yksilön kehittämiseen erikoistunut asiantuntijayritys. Asiakasyrityksemme tulevat monipuolisesti muun muassa palvelujen, julkishallinnon ja informaatioteknologian aloilta. Elokuussa 2015 Cresco yhdistyi osaksi henkilöstöpalveluyritys Opteam Yhtiöt –konsernia.

Työsuhde: Vakituinen työsuhde
Työn laatu: Kokopäiväinen
Hakuaika päättyy: 26.2.2016
Sijainti: Helsinki

Hae paikkaa