Cresco 90-aamiaisseminaari: Selkoa ja selkeyttä henkilöarviointiin

Nyt sinulla on erinomainen tilaisuus syventää tietämystäsi henkilöarvioinneista ja kysyä henkilöarviointien asiantuntijoiltamme kaikki mieltä askarruttava. Marraskuun Cresco 90-aamiaisseminaareissa keskitymme henkilöarviointeihin.

Aamiaisseminaarimme on suunnattu jo jonkin verran henkilöarviointipalveluita käyttäneille tai palvelusta kiinnostuneille. Aamiaisseminaarin jälkeen ymmärrät henkilöarvioinnin prosessina ja siihen kuuluvia menetelmiä paremmin kokonaisuutena. Tunnet myös henkilöarvioinnin hankkimiseen vaikuttavia tekijöitä, jotta osaat valita laadukkaan ja omaan tilanteeseesi sopivan palvelun.

Asiantuntijoina seminaarissamme ovat Crescon johtaja & organisaatiopsykologi Lilli Sundvik ja seniorikonsulttimme Katri Hurme (Coach, PsM) ja Mikko Puonti (PsM).

Sisältö 

Arviointimenetelmät pähkinänkuoressa

  • Arviointimenetelmien valinta
  • Monimenetelmällisyys
  • Mitä eri menetelmillä tutkitaan?
  • Henkilöarvioinnin luotettavuus

Erilaiset tilanteet, joissa henkilöarviointia voidaan käyttää mm.

  • rekrytointi ja soveltuvuuden arviointi
  • työssä kehittyminen
  • esimiestyö ja johtaminen

Intuition käyttö rekrytoinnissa – magiaa vai tutkimustietoa
Henkilöarvioinnin tulosten tulkitseminen ja hyödyntäminen
Case-esimerkki

Cresco90-aamiaisseminaarit tarjoavat 90 minuuttia täyttä asiaa. Puheenvuorojen välissä ja jälkeen on varattu reilusti aikaa keskustelulle ja kysymyksille.

Voit valita itsellesi kolmesta seminaaripäivästä sopivimman. Aamiaisseminaarin sisältö on sama kaikkina kolmena päivänä:

ke 2.11.2016, ke 9.11.2016 tai ke 16.11.2016

Aloitamme aamiaisella klo 8.00 ja seminaari kestää 8.30–10.30.  Aamiaisseminaari järjestetään toimistollamme osoitteessa Mikonkatu 2 D, 00100 Helsinki.