Suomalainen Psykologitoimisto Cresco Oy vahvistaa kasvuaan ostamalla Competest Oy:n liiketoiminnan 1.5.2017

Tiedote

Psykologisiin soveltuvuusarviointeihin ja rekrytointiin erikoistunut Psykologitoimisto Cresco Oy ostaa jyväskyläläisen HR-asiantuntijatalo Competest Oy:n liiketoiminnan 1.5.2017. Vuonna 1995 perustetussa Psykologitoimisto Crescossa työskentelee yhteensä noin kolmekymmentä työpsykologia ja rekrytoinnin ammattilaista ja se on osa henkilöstöpalveluyritys Opteamia, joka liittyi Baronan yritysyhteisöön helmikuussa 2017. Kymmenen vuotta toimineen Competestin palveluihin kuuluvat rekrytointi- ja henkilöarviointipalvelujen lisäksi suorahaku- ja valmennuspalvelut.

Psykologitoimisto Cresco Oy:n johtaja Lilli Sundvikin mukaan Cresco on rakentanut pitkäjänteisesti palveluitaan asiakkaita kuunnellen, tarjoamalla muun muassa asiakaskohtaisia rekrytointi- ja henkilöarviointikonsepteja, joissa on huomioitu työnantajamielikuvan rakentaminen. Sundvikin mukaan edelläkävijäyritykset pystyvät tarjoamaan erityyppisiä henkilöstöratkaisuja ja Competest tulee täydentämään Crescon palveluvalikoimaa valtakunnallisesti.

”Meillä työskentelee erittäin osaava ja motivoitunut henkilöstö, joka haluaa kehittää ja parantaa palveluitamme lähellä asiakasta. Odotamme innolla yhteistyötämme Competestin asiantuntijoiden kanssa ja näemme tämän hienona mahdollisuutena niin työntekijöidemme kuin asiakkaidemme näkökulmasta”, Sundvik kertoo.

Competest Oy:n toimitusjohtaja Mervi Puupponen näkee yhdistymisessä erinomaisen mahdollisuuden tarjota nykyisille ja uusille asiakkailleen entistäkin monipuolisempaa ja syvempää asiantuntemusta.

”On ilo liittyä asiantuntijayhteisöön, jonka osaaminen, toimintatapa ja arvot tuntuvat heti omilta”, Puupponen sanoo.

Opteamin toimitusjohtaja Minna Vanhala-Harmasen mukaan muuttuva työelämä edellyttää alan johtavilta toimijoilta sekä näkemyksellisyyttä että halua laajentaa palveluvalikoimaa asiakkaiden tarpeita vastaavaksi.

”Crescosta kasvatetaan valtakunnallinen ketju, joka tarjoaa rekrytointi-, arviointi- ja valmennuspalveluiden laadukkainta asiantuntijaosaamista ja joka huomioi asiakkaiden erityistarpeet palvelujen kehittämisessä, myös paikallisesta näkökulmasta. Alan kehityksen kannalta on hyvä, että pienemmät toimijat hakeutuvat osaksi isompia palvelun tuottajia. Näin pystymme ratkaisemaan yhdessä yhä laajempia ja alati muuttuvia henkilöstöpuolen haasteita”, Vanhala-Harmanen toteaa.

Competest Oy:n työntekijät siirtyvät liiketoimintakaupan myötä Psykologitoimisto Crescon työntekijöiksi.

Lisätiedot:

Minna Vanhala-Harmanen
Toimitusjohtaja, Opteam Yhtiöt Oy
minna.vanhala-harmanen@opteam.fi
p. +358 400 511 786

Lilli Sundvik
Johtaja, Psykologitoimisto Cresco Oy
lilli.sundvik@opteam.fi
p. +358 50 511 0822

Mervi Puupponen
Toimitusjohtaja, Competest Oy
mervi.puupponen@competest.fi
p. +358 50 3268 000

Psykologitoimisto Cresco Oy on vuonna 1995 perustettu suomalainen työpsykologian asiantuntijayritys. Meillä työskentelee yhteensä noin kolmekymmentä työpsykologia ja rekrytoinnin ammattilaista ja palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti. Missiomme on auttaa yrityksiä, tiimejä ja yksilöitä saavuttamaan täysi potentiaalinsa. Toimintamme kulmakivinä ovat luottamuksellisuus, joustavuus, eettisyys ja asiakaslähtöisyys. Olemme osa vuonna 1999 perustettua Opteam Yhtiöt Oy:tä, joka liittyi osaksi Barona Group -yritysyhteisöä helmikuussa 2017.

www.cresco.fi 

Competest Oy on rekrytointeihin ja henkilöarviointiin sekä organisaatioiden kehittämiseen keskittynyt asiantuntijaorganisaatio, jonka osaava tiimi palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti. Haluamme olla asiakkaillemme pitkäjänteinen, luotettava kumppani. Pyrimme tekemään jokaisessa toimeksiannossa näkyväksi myös luottamuksellisuuden, arvostuksen, avoimuuden, sinnikkyyden sekä ammattitaidon. Competest Oy on perustettu vuonna 2007.

www.competest.fi