CRESCO YHDISTYY HENKILÖSTÖPALVelUYRITYS OPTEAMIIN 

Henkilöstöpalveluyritys Opteam on ostanut Psykologitoimisto Cresco Oy:n. Cresco jatkaa toimintaansa omalla nimellään ja nykyisellä henkilöstöllä Opteamin tytäryhtiönä. Lilli Sundvik jatkaa Crescon liiketoimintojen johtajana.

”Cresco tuo mukanaan Opteamille lukuisia psykologisia organisaatiojohtamisen palveluita. Henkilöstöpalveluala vaatii monipuolisuutta, ja sitä vahvistamme nyt Opteamissa. Crescon palvelut lisäävät Opteamin palveluiden palettia, ja Crescon avulla Opteam pystyy muun muassa kehittämään asiakkaidensa rekrytointiprosesseja entistä toimivammiksi”, Sundvik sanoo. 

 Jatkuva yritysten toimintaympäristön muutos vaatii henkilöstöpalvelualan muutosta

Opteamin toimitusjohtajan Minna Vanhala-Harmasen mukaan yrityskauppa vahvistaa ja laajentaa Opteamin kykyä palvella yritysten henkilöstöjohtamisen tarpeita läpi Suomen. Asiakkaiden toiminta jatkuvasti epävarmassa tilanteessa tekee oikeiden henkilöiden rekrytoinnista yhä haasteellisemman prosessin ja olemassa olevan henkilöstön huolehtimisesta yhä vaativamman tehtävän. 

”Koska yritykset elävät jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä, joissa henkilöiden käyttäytymisen ymmärtäminen muutoksessa on yhä tärkeämpää, perinteisen CV:n avulla tehty arviointi ei enää riitä. Crescon ammattilaisten avulla pystymme entistä paremmin psykologisia arviointeja hyödyntäen auttamaan yrityksiä tunnistamaan työhakijoiden motivaation ja tulevaisuuden potentiaalin ja valitsemaan oikeat tekijät kuhunkin tehtävään.”

Toimintaympäristön muutos edellyttää myös että henkilöstö jatkuvasti muuttuu ja sopeutuu uusiin tilanteisiin.

”Henkilöstöltä vaaditaan koko ajan valmiutta muutoksiin ja siksi organisaatiojohtamisen psykologisia palveluita, kuten työyhteisövalmennuksia, tarvitaan yhä enemmän”, Vanhala-Harmanen jatkaa. ”Crescon mukaan tuleminen Opteamin palvelupalettiin vahvistaa meidän mahdollisuutta tukea asiakkaitamme työntekijöiden koko uran elinkaaren vaiheissa.” 

Crescon asiantuntijapalvelut vahvistavat Opteamin palvelukenttää

Opteam tähtää monipuolisuudella, ketteryydellä, nuorekkuudella ja ennen kaikkea ammattitaidolla toimialan huipulle. 


 ”Olen todella iloinen, että me Opteamissa saamme lisää huippupäteviä psykologeja asiantuntijapalveluiden pariin. Lisäksi Opteam toimii monipuolisen työyhteisön puolestapuhujana. Emme jumitu vanhoihin rakenteisiin vaan tuemme työelämää sekä ihmisten mahdollisuutta kehittyä työssään”, Vanhala-Harmanen toteaa lopuksi.

 Cresco Oy siirtyy Opteamin omistukseen 1.8.2015 alkaen. Kaupan myötä Crescon osakeomistus ja liiketoiminnot siirtyvät Opteamille. Opteam-ketjun liikevaihdon arvioidaan kasvavan vuoden 2015 aikana 73 miljoonasta eurosta noin 80 miljoonaan euroon.

Lisätietoja:
Lilli Sundvik
toimitusjohtaja

Psykologitoimisto Cresco Oy
lilli.sundvik@cresco.fi
p. +358 50 511 0822

Minna Vanhala-Harmanen

toimitusjohtaja

Opteam
minna.vanhala-harmanen@opteam.fi
p. +358 400 511 786

Opteam on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Valttejamme ovat vastuullisuus, vahva toimialaosaaminen ja innovatiivinen tapa toimia. Yhdistämme valtakunnallisen konseptin ja paikallistuntemuksen edut yli 30 toimiston voimin Helsingistä Sodankylään. Suomen lisäksi meillä on vankka jalansija Puolassa, Slovakiassa ja Filippiineillä. Opteam-ketjun liikevaihto oli 73 milj. € vuonna 2014. www.opteam.fi

Psykologitoimisto Cresco Oy on 1995 perustettu suomalainen henkilöarviointeihin sekä organisaation ja yksilön kehittämiseen erikoistunut asiantuntijayritys. Menetelmämme ovat kehitetty yhteistyössä Helsingin yliopiston ja Työ- ja Elinkeinoministeriön kanssa. Toimintamme lähtökohtina ovat luottamuksellisuus, asiakaslähtöisyys ja tehokkuus. Asiakasyrityksemme tulevat monipuolisesti muun muassa palvelujen, julkishallinnon ja informaatioteknologian aloilta ympäri Suomen. www.cresco.fi