Cresco30onnistuneenrekrytoinninpsykologiaa.jpg

CRESCO30-WEBINAARI:
ONNISTUNEEN REKRYTOINNIN PSYKOLOGIAA - TUNNISTA JA VÄLTÄ AJATUSHARHAT

Parhaimmillaan nopea reagointi ja tyypittely auttavat tekemään päätöksiä kiireessä, esimerkiksi ensihoitajan auttaessa potilasta onnettomuuspaikalla. 

Useimmiten mielen tekemät yleistykset ovat kuitenkin laiskan ajattelun apuvälineitä, ihmisen taipumus luokitella saamaansa informaatiota esimerkiksi ensivaikutelman, stereotypioiden tai muiden kognitiivisten harhojen kautta.

Webinaarissa perehdymme yleisimpiin haastattelutilanteiden virhelähteisiin, jotka tunnistamalla lisäät henkilövalintojesi osuvuutta ja objektiivisuutta sekä kehityt rekrytoijana ja ihmistuntijana. 

Teemat

Mitkä ovat rekrytointitilanteiden yleisimmät virhelähteet?
Miten tunnistat ajattelun vinoumat?
Kuinka hallita ja välttää kognitiivisia harhoja?

Lataa webinaaritallenne ja materiaali>>

Asiantuntijat

Psykologi Mikko Puonti on Crescon johtava konsultti ja monissa liemissä keitetty rekrytointien ja henkilövalintojen vahva asiantuntija. Mikko vastaa Crescolla henkilöarviointien kehittämisestä.

Rekrytointikonsultti Laura Niemellä on runsaasti kokemusta rekrytointi- ja HR-työstä molemmilta puolilta pöytää. Rekrytoinnit monille eri toimialoille ja tehtäväprofiileihin ovat tehneet Laurasta taitavan osaamistarpeiden ja tekijöiden yhdistäjän.

Ota yhteyttä rekrytointiin tai henkilövalintoihin liittyvissä haasteissa

Mikko Puonti
Johtava konsultti, henkilöarvioinnit
Puh. +358 400 198467
mikko.puonti [at] cresco.fi

Laura Niemi
Rekrytointikonsultti
Puh. +358 50 3780862
laura.niemi [at] opteam.fi

Syvyyttä ja selkeyttä rekrytointiin