Kehitys- ja kasvuhakuinen psykologikonsultti - hyppää uusiin haasteisiin

Haku on päättynyt.

Cresco on 1995 perustettu suomalainen rekrytointeihin, henkilöarviointeihin sekä organisaation ja yksilön kehittämiseen erikoistunut asiantuntijayritys. Menestyksemme perustuu vahvaan asiantuntemukseen ja tapaamme toimia laadukkuus edellä asiakasorganisaatioidemme yksilöllisyys tunnistaen. Olemme Opteamin kanssa osa Baronan Rohkeiden yritysten yhteisöä.

Haemme Ouluun ja Tampereelle kokeneita psykologikonsultteja.

Toteutat laadukkaita henkilöarviointeja sekä toimit asiakasyritystemme kehittämiskumppanina. Toimit itsenäisesti Opteam Oulun tai Tampereen toimipisteessä ja vastaat alueesi asiakkuuksista. Meillä on vahva asiakaskunta, jota pääset kehittämään ja laajentamaan. Toivommekin sinulta myynnillistä otetta ja halua toimia vahvasti asiakasrajapinnassa.

”Meillä huumori ja nauru ovat enemmän kuin sallittuja. Tiimissämme ihmisläheisyys ja yksilön arvostaminen näkyvät arjessa vahvasti - luomme hyvää ilmapiiriä ympärillemme. Asiakkaille arvomme näyttäytyvät laadukkuutena”, kuvaa työtään seniorikonsulttimme Katri Hurme.

Kasvava ja nopeasti muuttuva toimintaympäristömme tarjoaa sinulle innostavia haasteita ja sinulla onkin taito priorisoida työtäsi sekä tunnistaa parhaat ratkaisut ja toimintamallit. Työssäsi pääset auttamaan niin yksilöitä kuin yrityksiäkin saavuttamaan täyden potentiaalinsa muuttuvassa työelämässä. Sinulla on psykologista osaamista ja liiketoiminnan ymmärrystä yhdistävä toimintaote.

”Ajoittain työ on hektistä ja nopeatempoista. Työssäni menestyy aktiivinen ja oma-aloitteinen, suoriutumishaluinen henkilö, jolla on herkkyyttä olla aidosti läsnä ja kyky kuunnella toista", kertoo Katri.

Meillä pääset itse vaikuttamaan työskentelyysi, saat asiantuntijatiimin tuen ja mahdollisuuden kasvaa kanssamme alan edelläkävijänä. Kollegoinasi toimivat henkilöarviointien, rekrytointien ja organisaatioiden kehittämisen huippuasiantuntijat. Arvioinneissa käytämme monipuolista menetelmävalikoimaa ja teemme jatkuvaa kehitystyötä.

Haku on päättynyt.

Lisätietoja

Ma 17.7. klo 10-12
Lilli Sundvik
Johtaja, Cresco
p. 050 511 0822 

24.7.2017 à
Mervi Puupponen
Aluejohtaja, Cresco
p. 050 326 8000

Työsuhde: Vakituinen työsuhde
Työn laatu: Kokopäiväinen
Hakuaika päättyy: 27.8.2017
Sijainti: Oulu tai Tampere