MENNYT: Cresco 90-valmennus: Taitona tehokas ja positiivinen vaikuttaminen 

TERVETULOA SEURAAMAAN vuoden 2016 ensimmäistä maksutonta cresco 90-valmennusta – luvassa mielenkiintoista sisältöä! 

Työmarkkinoiden jatkuva muutos aiheuttaa muutosta ja myllerrystä työyhteisöihin. Crescon aamiaistilaisuudessa perehdytään siihen, kuinka ihminen toimii – ja kuinka voi itse auttaa henkilöstöä tai työkaveria eteenpäin eri tilanteissa. Katri Hurme ja Timo Häkli perehtyvät asiaan sosiaalipsykologian ja psykologian näkökulmista keskiviikkona 17.2.2016. Tilaisuudessa on mahdollisuus keskustella aiheesta avoimesti innostavassa ilmapiirissä sekä verkostoitua alan ammattilaisten kanssa.

Käsiteltäviä aiheita

  • Miten saan kollegani tai tiimiläiseni sitoutumaan tavoitteeseen?
  • Miksi tuntuu, että joidenkin työkavereiden suhtautuminen uuteen on negatiivista?
  • Millä tavoin voin auttaa muita sopeutumaan muutokseen tai ryhtymään jopa muutosagentiksi?
  • Kuinka ruokkia motivaatiota työyhteisössä?
  • Sisäinen ja ulkoinen motivaatio sekä motivaation puute – mikä vaikuttaa mihinkin?

Seuraa #Cresco90 LIVENÄ

Valmennuksemme suuren kysynnän vuoksi aiomme kuvata koulutuksen myös live-videolle, jota pääset katsomaan tai kommentoimaan älypuhelinten sovelluskaupasta löytyvällä Persicope-sovelluksella tai Crescon Persicope-sivulta. Huomioithan, että voit osallistua keskusteluun kommentoimalla vain puhelinsovelluksen kautta striimattaessa. Löydät meidät tunnuksella @CrescoOy. Live-stream napsahtaa päälle keskiviikkoaamusta 17.2. klo 8.30 ja päättyy n. klo 10.00. Tervetuloa!

Periscope-mainos_.jpg


Ajankohta ja paikka

  • Valmennus järjestetään keskiviikkona 17.2.2016 klo 8 – 10.00. Tilaisuus alkaa aamiaisella klo 8.00; koulutus alkaa klo 8.30 ja kestää 90 minuuttia. Live-stream laitetaan päälle klo 8.30.
  • Valmennus pidetään Opteamin ja Crescon tiloissa osoitteessa Mikonkatu 2, 00100 Helsinki.

Ilmoittautuminen

Penkit loppuivat - valmennus on täynnä. Jätä yhteystietosi postituslistallemme tästä niin kuulet ensimmäisenä tulevista valmennuksistamme.

Valmennus on maksuton ja osallistujat pääsevät mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli valmennukseen ilmoittautunut on estynyt saapumaan paikalle, pyydämme ilmoittamaan peruutuksesta cresco[at]cresco.fi -osoitteeseen viimeistään 48h ennen koulutusta. Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevasta linkistä sunnuntaihin 14.2.2016 mennessä.

tervetuloa!