Menestyksen portaat -aamiaisseminaari 16.6.2016

Miten yritysmaailman joukkueita valmennetaan menestykseen?
Toimivatko jääkiekkovalmennuksen metodit yritysmaailmassa?

Aamiaisseminaarissa pureudutaan henkisen valmennuksen voimaan henkilöstön ja esimiestyön kehittämisessä. Aamiaisseminaarimme pääpuhujat Melina Niemi ja Lilli Sundvik ovat valmentaneet useita menestyviä joukkueita niin yritys- kuin urheilumaailmassa. Suomen tunnetuin jääkiekon mentaalivalmentaja Melina Niemi kuultavana MM-kisojen jälkihuumassa. Varaa paikkasi ja ilmoittaudu nyt »

Suomalaisten jääkiekkofanien riemu oli rajaton, kun Suomen alle 20-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkue ”Nuoret Leijonat” voitti tammikuussa MM-kultaa Helsingissä. Menestyksestä iloittiin myös meillä, sillä Opteam-yrittäjä Melina Niemi toimi Nuorten Leijonien henkisenä valmentajana. Puheenvuorossaan Melina avaa Nuorten Leijonien Menestyksen portaita ja miten yritysmaailman joukkueita valmennetaan menestykseen. Nuorten Leijonien Menestyksen portaista voi jokainen yritys, organisaatio, tiimi ja yksilö poimia vinkit menestykseen.

Ohjelma

klo 8.00–8.25 Aamiainen
klo 8.25–8.30 Tervetuloa
klo 8.30–9.30 Menestyksen portaat – Urheilumaailman metodit yritysmaailmassa?
Melina Niemi, henkinen valmentaja, Opteam-yrittäjä
klo 9.30–10.30 Menestyvän tulevaisuuden työyhteisön taidot – Miten työyhteisö voidaan valmentaa menestykseen?
Lilli Sundvik, Psykologitoimisto Crescon johtaja, organisaatiopsykologi, PsT

Aika: 16.6. klo 8.00–10.30, aamiaistarjoilu alkaa klo 8.00 ja varsinainen ohjelma klo 8.25

Paikka: Helsingin keskustassa, paikka vahvistetaan myöhemmin

Ilmoittautuminen

Aamiaisseminaari on maksuton, mutta paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautumalla nyt varmistat paikkasi. Ilmoittaudu »

Ilmoitathan peruutuksesta viimeistään 48h ennen tilaisuutta: elisa.polonen [at] opteam.fi

Melina Niemi

on vaikuttanut voittoisien jääkiekkojoukkueiden kulisseissa ja toiminut alle 20-vuotiaiden jääkiekon MM-joukkueen henkisenä  valmentajana kultavuosina 2014 ja 2016. SM-liigassa Melina on tehnyt yhteistyötä Tapparan ja Ässien kanssa. Ensi kaudella Ilveksen pelaajat pääsevät Melinan valmennettavaksi.

Lue Helsingin Sanomien juttu Melinasta:
”Lätkähuuman ja nuorten leijonien menestyksen takaa löytyy henkinen valmentaja Melina Niemi” »

Lilli Sundvik 

on organisaatiopsykologian pitkänlinjan uranuurtaja sekä Psykologitoimisto Crescon johtaja ja perustaja. Lillin intohimoja ovat esimiestyön tukeminen, mentorointi sekä yhä intuitiivisempien soveltuvuusarviointimenetelmien kehittäminen. Hänellä on pitkä kokemus käytännön henkilöarviointityöstä, menetelmäkehityksestä sekä esimies- ja rekrytointivalmennuksista. Psykologian tohtoriksi hän väitteli suoritusarviointien objektiivisuuteen vaikuttavista tekijöistä.