Mitä tuotat esimiehenä? -valmennus

Oma johtamiskäyttäytyminen motivaatio- ja neuropsykologisten tutkimustulosten valossa – välineitä ja keinoja johtamiseen

31.5.2016 Helsingissä

valmennus.png

”Mitä tuotat esimiehenä?” on motivaatio- ja neuropsykologisiin tutkimustuloksiin perustuva valmennus, jossa oma itsetuntemuksesi ja tietoisuutesi toimii johtamisen kehittämisen lähtökohtana. Valmennuksessa sukelletaan syvemmälle omaan johtamiseen ja puramme ratkaisukeskeisesti mahdollisia hankalaksi kokemiamme tilanteita. 

Valmennuksesta saat uusia oivalluksia ja välineitä, joilla voi kasvattaa organisaation tuottavuutta ja hyvinvointia sekä lisätä mm. luovaa ajattelua ja innovaatioita. Teemoja lähestymme omasta työstä nousseiden tilanteiden kautta. 

Valmennus sopii niin tuoreille kuin kokeneemmillekin esimiehille – tärkeintä on halu tarkastella johtajuuttaa ja peilata käyttäytymistään suhteessa muihin.

Kommentteja puhujista

”Sain hyviä eväitä omaan työhön. Aihealueet olivat mielenkiintoisia ja ajankohtaisia."
"Esimerkit elävästä elämästä ja aiheeseen pureuduttiin oikeasti syvälle."
”Puhujat olivat hyviä ja oli mukava kuulla kollegoiden ajatuksia.” 

Aika 31.5.2016 klo 11.45 – 16.30
Paikka Mikonkatu 2 D, 00100 Helsinki​
Hinta​ 290 € + alv. 24%/valmennus

Valmennukseen hintaan sisältyvät kahvitarjoilu, välipala sekä printtimateriaalit.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Kuule ensimmäisenä tulevista tilaisuuksista. Tilaa uutiskirje!
 

Valmentajat

Heli Juva-Vainio, PsM, Työnohjaaja, Coach
Seniorikonsultillamme Helillä on monipuolinen kokemus henkilöstön kehittämisestä, valmentamisesta ja henkilöarvioinneista sekä esimiesten coachaamisesta muutostilanteissa.

Katri (Kati) Hurme, PsM, Coach
Seniorikonsultillamme Katilla on pitkä kokemus rekrytointi- ja haastatteluvalmennuksista sekä psykologisista soveltuvuusarvioinneista. Hän on myös sertifioitu brain-based coach. Ennen Crescoa Kati on toiminut vankila- ja lastenpsykologina.

Timo Häkli, valt. yo
Timo toimii Crescolla projektikoordinaattorina ja hoitaa erilaisia menetelmä- ja prosessinkehitystehtäviä. Timolla on käytännöntason kokemusta haastavistakin työympäristöistä lastensuojelusta ja maahanmuuttajien parista.

Lisätietoja 

Heli Juva-Vainio
p. +35840 507 1369
heli.juva-vainio (at) cresco.fi 

Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin kuin viikkoa ennen valmennuksen alkua, veloitamme valmennuksen hinnasta 50 %. Mikäli ilmoittautunut jättää kokonaan saapumatta, veloitamme koko hinnan. Jos ilmoittautunut ei pääse osallistumaan valmennukseen, hänen sijastaan voi osallistua toinen henkilö. Pidätämme oikeuden valmennuksen perumiseen mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty. Pidätämme oikeuden valmennuksen ohjelman muutoksiin. Hintaan lisätään alv. 24%.