Opteam ja Cresco liittyvät osaksi alan suurinta henkilöstöpalveluyhteisöä Barona Groupia

Tiedote

Barona Group Oy on 10.2.2017 ostanut Opteam Yhtiöt Oy:n. Opteam ja sen tytäryhtiö Psykologitoimisto Cresco ovat nyt osa Barona Group -yritysyhteisöä, joka kattaa Baronan henkilöstöpalveluliiketoiminnan lisäksi myös useita muita liiketoimintoja.

Järjestelyn myötä alalle syntyy suomalainen työelämän asiantuntijakeskittymä, joka tarjoaa laajasti ratkaisut eri toimialojen henkilöstötarpeisiin. Yhdistymisen myötä yritykset kykenevät yhdessä palvelemaan asiakkaitaan sekä työnhakijoitaan entistä erikoistuneemmin ja laajemmalla ratkaisuvalikoimalla.

Yhdessä yritykset työllistävät vuosittain noin 25 000 ihmistä, pääosin Suomessa. Barona Group Oy:n arvioitu liikevaihto vuonna 2016 oli noin 270 Meur ja Opteam Yhtiöt Oy:n arvioitu liikevaihto oli noin 50 Meur.

Opteam ja Cresco jatkavat omina brändeinään

Opteamin nykyiset palvelut, asiakassopimukset ja yhteyshenkilöt säilyvät ennallaan, eikä niihin ole suunniteltu muutoksia. Opteam ja Psykologitoimisto Cresco jatkavat toimintaansa yrityskaupan jälkeen omilla brändeillään. Opteamin toimitusjohtaja Minna Vanhala-Harmanen ja muu toimiva johto jatkaa tehtävissään, eikä järjestelyllä ei ole myöskään muita henkilöstövaikutuksia. Opteamin vuokratyöntekijät pysyvät edelleen Opteamin työntekijöinä.

Lisätietoja ja koko tiedote Opteamin sivuilta >>