Rekrytointi

Rekrytointi_iso.jpg

Tarjoamme asiakkaillemme juuri sellaista rekrytoinnin tukea kuin kussakin tilanteessa tarvitaan – joskus osana prosessia, joskus kokonaisvaltaisempaan tarpeeseen.

Palvelumme kautta saat käyttöösi alan parhaiden rekrytoijien osaamisen sekä rekrytoinnin sähköiset työvälineet, kuten videohaastattelut ja kandidaattien esittelytyökalut.

Ammattimaisesti toteutettu rekrytointi vahvistaa työnantajamielikuvaasi ja rekrytoinnin yhteydessä toteutettavan kohdennetun rekrymarkkinoinnin avulla löydämme parhaat osaajat tehokkaasti. 

Psykologinen henkilöarviointi rekrytointipäätöksen tukena auttaa erottelemaan esimerkiksi top-3 ehdokkaat ja antaa esimiehelle syvyyttä hakijan vahvuuksien ja kehittymiskohteiden ymmärtämiseen sekä henkilön johtamiseen.

Tarpeeseesi räätälöidyt ratkaisut

Hybridihaku yhdistää ilmoitushaun sekä suorahaun menetelmiä. Hybridihaussa ilmoitushaun lisäksi etsitään ja tunnistetaan kiinnostavia osaajia sekä aktivoidaan heitä mukaan rekrytointiprosessiin. Hybridihaulla tavoitamme osaajat, jotka eivät ole aktiivisessa työnhaussa ja on etenkin hyvä menetelmä aloilla, joissa kilpailu osaajista on kovaa. 

Täsmähaku on suorahakua tiiviimpi ja nopeampi hakuprosessi, jossa etsimme sopivaa henkilöä rajatummin eri tietokannoistamme. Täsmähaussa osa suorahaun sisältämistä palveluista, esimerkiksi haastatteluosuus, voidaan määritellä toimeksiantajan tehtäväksi, jolloin palvelu on kustannustehokas vaihtoehto oikean osaajan löytämiseksi. 

Rekrytoimme yhteistyössä Baronan kanssa ja tarjoamme rekrytointipalvelujamme kattavasti ympäri Suomen. 

Ammattimaisesti toteutettu rekrytointi vahvistaa työnantajamielikuvaasi ja rekrytoinnin yhteydessä toteutettavan kohdennetun rekrymarkkinoinnin avulla löydämme parhaat osaajat tehokkaasti. 

Jätä soittopyyntö 

Juha Laine, Cresco

 

     Crescon yhteyshenkilö:
     Juha Laine | 050 443 1057

 


Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme mukaisen henkilötietojesi käsittelyn, ja että voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse.