coaching

Coaching_519.jpg

Coachingin tavoitteena on auttaa yksilöasiakasta kehittymään koko henkilökohtaisen potentiaalinsa mitalta ja samalla auttaa koko organisaatiota menestymään. Coachingissa keskitytään työntekijän hyvinvoinnin ja menestymisen kannalta merkityksellisiin aihealueisiin tai kehittymiskohteisiin. Psykologitoimisto Crescon coachingissa yhdistyy monipuolinen liike-elämän tuntemus vankkaan psykologiseen asiantuntijuuteen siitä, kuinka yksilöt voivat saavuttaa tarvittavia muutoksia. Coaching-tapaamiset rakennetaan ennalta määriteltyjen aihealueiden ympärille, joita käsitellään osaavan ja kokeneen coachin avulla.

Coachingistä hyödytään kun halutaan:

  • kehittyä tehokkaasti omassa työtehtävässä
  • tukea esimiestä vaativassa tai erityisessä työtilanteessa
  • syventyä coachattavan henkilökohtaiseen tilanteeseen

Coaching auttaa asiakasta ymmärtämään syvemmin oman käyttäytymisensä toimintamalleja, tunnistamaan ne käyttäytymismallit, jotka eivät auta omien tavoitteiden toteutumista ja korvaamaan nämä rakentavimmilla toimintavoilla - coaching auttaa kirkastamaan ajattelua ja toimintaa sekä suunnittelemaan toimintastrategioita. Coaching tukee myös hyvien päätöksien tekemistä, oppimista ja henkilökohtaista kehitystä. Asiakas saa coachingista välineitä kasvaa omissa rooleissaan ja lisäenergiaa omien tavoitteiden saavuttamiseen.

Coaching voidaan toteuttaa joko yksilötapaamisina tai osallistujien tavoitteiden ollessa riittävän samanlaiset, pienessä ryhmässä. Monet esimies- ja johtamisvalmennukset kannattaa toteuttaa osittain ryhmämuotoisena coachingina: vertaistuen avulla päästään käsittelemään kaikille yhteisiä haastavia johtajana kehittymiseen liittyviä tilanteita ja jakamaan ajatuksia ratkaisumahdollisuuksista.

 

Ota yhteyttä 

 

Coaching tukee myös hyvien päätöksien tekemistä, oppimista ja henkilökohtaista kehittymistä.

Jätä soittopyyntö 

Juha Laine, Cresco

 

     Crescon yhteyshenkilö:
     Juha Laine | 050 443 1057

 


Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme mukaisen henkilötietojesi käsittelyn, ja että voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse.