uraohjaus

Uraohjaus_519.jpg

Uraohjaus on tehokas menetelmä työntekijän henkilökohtaiseen urasuunnitteluun ja työssä kehittymiseen esimerkiksi organisaation muutos- tai irtisanomistilanteissa.

 

Uraohjausta kannattaa hyödyntää, kun:

  • kokee tarvetta ammatilliseen suunnanmuutokseen tai työn vaihtamiseen
  • halutaan tukea työntekijöiden tulevaa menestymistä, esimerkiksi irtisanomistilanteissa
  • työnkuva tai organisaatio muuttuu radikaalisti 
  • tahdotaan arvioida omia kompetensseja

Uraohjaus lisää työntekijän tietoisuutta omista voimavaroistaan, henkilökohtaisista ominaisuuksistaan, uran varrella jo kertyneistä ja vielä kehitettävistä taidoistaan, mahdollisista kasvun rajoitteistaan, itselle tärkeistä tavoitteistaan sekä työarvoistaan.

Ohjaavan tuen avulla asiakkaalle selvenee, mitä hän eniten haluaa urallaan tavoitella ja mitä se vaatii henkilökohtaiselta kehitykseltä. Asiakas oppii kuinka senhetkinen elämäntilanne tukee tavoitteiden saavuttamista, mitkä olisivat ensiaskeleet ja mitkä pidemmän tähtäimen askelmerkit matkalla kohti tavoitetilaa urallaan.

Crescossa ja Cresco Networkissä on useita uraohjauksen konkareita, joilla on takanaan satoja onnistuneita uraohjauksia, laaja liike-elämän ja sen eri toimialojen tuntemus sekä vankka ymmärrys yksilöiden psykologisten tekijöiden vaikutuksesta menestymiseen uralla.

 

Ota yhteyttä 

 

Huomioithan, että palvelumme on tarkoitettu organisaatioille, emmekä valitettavasti tarjoa uraohjausta yksityishenkilöille. 

Uraohjaus on tehokas menetelmä työntekijän henkilökohtaiseen urasuunnitteluun ja työssä kehittymiseen.

Jätä soittopyyntö 

Juha Laine, Cresco

 

     Crescon yhteyshenkilö:
     Juha Laine | 050 443 1057

 


Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme mukaisen henkilötietojesi käsittelyn, ja että voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse.