Asiakaskohtaiset tutkimusprojektit

Asiakaskohtaiset tutkimusprojektit_519.jpg

Psykologitoimisto Crescossa toteutetaan tutkimusprojekteja, joilla tuotetaan luotettavaa ja tieteellisesti validia tietoa asiakkaan käyttöön. Tyypillisesti tutkimusprojektit syntyvät tilanteissa, joissa asiakkaat haluavat selvittää tarkemmin yrityksen menestymiseen vaikuttavia tekijöitä ja haluavat konkreettisia toimintaehdotuksia.

Esimerkkejä tekemistämme tutkimuksista: 

  • huippumyyjien menestymiseen vaikuttavat henkilökohtaiset tekijät
  • myyntikoulutuksen tehokkuuden mittaus ja kehittäminen
  • työssäjatkamiseen liittyvät tekijät - kuinka saada ihmiset eläköitymään mahdollisimman myöhään.

Asiakkaille suunnitellut yksilölliset tutkimusprojektit auttavat organisaatiota arvioimaan nykyistä tilannettaan ja kehittämään toimintaansa tulevaisuudessa. Lisäksi tutkimustieto tuo monessa tilanteessa tarpeellista konkretiaa ja faktatietoa päätöksentekoon ja kehittämistoimenpiteiden suunnitteluun.

Crescon psykologikonsulteilla on tutkimustaustaa ja laaja-alaista kokemusta erilaisista tutkimusprojekteista. Tällä kokemuksella tuotetaan  laadukasta tutkimusta, johon yhdistyy syvällinen näkemys asiakkaiden liiketoimintaympäristön erityisvaatimuksista.

Crescon konsulttien psykologinen asiantuntemus auttaa selittämään ja ymmärtämään tutkimusten tuloksia ja tulosten taustalla mahdollisesti vaikuttavia tekijöitä. Hyödyntämällä psykologista tietoa ihmisten toiminnasta ja sen muuttamisesta päästään suunnitelluissa kehitystoimenpiteissä pintaa syvemmälle: tutkimustulokset eivät jää numerotiedon tasolle vaan konkretisoituvat toiminnaksi ja halutuksi muutokseksi.

 

Ota yhteyttä 

 

Hyödyntämällä psykologista tietoa ihmisten toiminnasta ja sen muuttamisesta päästään suunnitelluissa kehitystoimenpiteissä pintaa syvemmälle.

Jätä soittopyyntö 

Juha Laine, Cresco

 

     Crescon yhteyshenkilö:
     Juha Laine | 050 443 1057

 


Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme mukaisen henkilötietojesi käsittelyn, ja että voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse.