rekrytointi- ja haastatteluvalmennus

Rekrytointi- ja haastatteluvalmennus_519.jpg

Crescon rekrytointi- ja haastatteluvalmennukset tähtäävät asiakasorganisaation oman henkilöstön rekrytointi- ja haastatteluvalmiuksien kehittämiseen. Lisäksi systemaattinen rekrytointiprosessi luo hyvää työnantajaimagoa, niin organisaation sisällä, kuin sen ulkopuolellakin. Koulutuksen avulla hahmotetaan hyvä kokonaiskuva rekrytointiprosessista ja haastattelusta sen tärkeänä osana.

Rekrytointi- ja haastatteluvalmennuksen hyödyt:

  • rekrytointipäätösten laatu ja validiteetti lisääntyvät koulutettujen haastattelijoiden kautta
  • lain ja hyvän tavan mukainen rekrytointiprosessi takaa hakijoiden tasapuolisen kohtelun
  • valmennuksissa opitaan tehokas ja systemaattinen tapa toteuttaa haastatteluja 
  • organisaation arvot saadaan hakijalle näkyviin jo rekrytointivaiheessa
  • valmennukset yhtenäistävät esimiesten osaamisen tasoa haastattelussa – myös kokeneemmat rekrytoijat hyötyvät saamalla uutta näkökulmaa esimerkiksi haastattelutekniikoihin ja johtopäätösten tekoon.

Asiakkaan toiveena on usein keskittyä haastattelutekniikoihin ja ammattimaiseen haastettelun läpivientiin. Haastatteluvalmennuksen tuloksena rekrytoijat oppivat, kuinka parhaiten saada olennainen esiin haastateltavasta, kuinka tulkita kielellistä tai ei-kielellistä tietoa ja kuinka tasapainottaa intuitiivinen sekä analyyttinen tieto. Lisäksi haastatteluvalmennuksessa opitaan, miten haastattelu esitetään positiivisena ja coachaavana kokemuksena myös haastateltavan suuntaan.

Psykologitoimisto Cresco tarjoaa työpsykologista valmennusta rekrytointiprosessin kaikissa vaiheissa: rekrytointitarpeen määrittelyssä, hakemusten käsittelyssä, haastatteluiden valmistelussa ja itse haastatteluissa sekä lopullisessa päätöksentekoprosessissa.

Kaikki Psykologitoimisto Crescon rekrytointi- ja haastatteluvalmennukset räätälöidään asiakasorganisaation tarpeisiin ja arvoihin sopiviksi. Valmennuksia vetävät Crescon kokeneet psykologikonsultit, joilla on vuosien kokemus koulutuksista ja psykologisesta henkilöarvioinnista.

 

Ota yhteyttä 

 

Psykologitoimisto Cresco tarjoaa työpsykologista valmennusta rekrytointiprosessin kaikissa vaiheissa.

Jätä soittopyyntö 

Juha Laine, Cresco

 

     Crescon yhteyshenkilö:
     Juha Laine | 050 443 1057

 


Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme mukaisen henkilötietojesi käsittelyn, ja että voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse.