cresco – to help you flourish by knowing you

Cresco.picture.jpeg

C

 resco on 1995 perustettu suomalainen business-psykologian asiantuntijayritys, joka tuo psykologisen osaamisen organisaatioiden käyttöön. Missiomme on auttaa ihmisiä ja organisaatioita saavuttamaan täysi potentiaalinsa. Olemme intohimoisia ihmisen käyttäytymisen ja kehittämisen asiantuntijoita. Toimimme valmentavalla otteella - kohtaamme jokaisen henkilön yksilöllisesti ja arvostavasti. 

 

Ota yhteyttä 

 
 
Sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut 

Palveluihimme kuuluvat psykologiset arvioinnit, laaja valikoima työkaluja sekä ratkaisut henkilöstön ja yksilöiden kehittymisen haasteisiin.

 

Aallonharjalla

Palveluidemme toteutuksessa yhdistyy vahva yli 20 vuoden työpsykologinen asiantuntijuus, liiketoiminnan haasteiden ymmärtäminen sekä jatkuva uusiutuminen. Toimintaamme ohjaavat luottamuksellisuus, joustavuus, eettisyys ja asiakaslähtöisyys. Käyttämämme Cresco METHODS –menetelmät ovat kehitetty yhteistyössä Helsingin yliopiston ja Työ- ja Elinkeinoministeriön kanssa.

 

Tavoitat meidät ympäri Suomen

Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Jyväskylässä, joiden lisäksi tarjoamme palvelujamme kattavan verkostomme avulla koko Suomen laajuudella. Yhdessä Baronan kanssa toimistoverkkomme kattaa koko Suomen. 

Psykologitoimisto Cresco Oy on osa Baronaa. Cresco osti jyväskyläläisen HR-asiantuntijatalo Competestin liiketoiminnan 1.5.2017.

 

Ota yhteyttä 

 

 

PL_LOGO_Psykologitoimisto_Cresco_Oy_FI_392763_web.jpg