cresco_facebook.png cresco_linkedin.png cresco_twitter.png

Psykologitoimisto cresco oy

poika-lennokki.jpg

C

 resco on suomalainen business-psykologian asiantuntijayritys, joka tuo psykologisen osaamisen organisaatioiden käyttöön. Olemme intohimoisia ihmisen käyttäytymisen ja kehittämisen ammattilaisia ja missiomme on auttaa ihmisiä sekä organisaatioita saavuttamaan täysi potentiaalinsa.

 
Sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut 

Meiltä saat laadulla toteutettuja psykologisia henkilöarviointeja soveltuvuuden tai potentiaalin selvittämiseen.

Räätälöimme mitattavia henkilöstön kehittämistoimenpiteitä ja valmennuksia niin muutostilanteisiin, johtamiseen kuin tiimien yhteistyöhön.

Coachaamme yksilöitä niin tavoitteiden saavuttamiseksi ja urapolulla etenemiseen.

Aallonharjalla

Palveluidemme toteutuksessa yhdistyy vahva yli 20 vuoden työpsykologinen asiantuntijuus, liiketoiminnan haasteiden ymmärtäminen sekä jatkuva uusiutuminen. Toimintaamme ohjaavat luottamuksellisuus, joustavuus, eettisyys ja asiakaslähtöisyys. Käyttämämme Cresco METHODS –menetelmät ovat kehitetty yhteistyössä Helsingin yliopiston ja Työ- ja Elinkeinoministeriön kanssa.

Tavoitat meidät ympäri Suomen

Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Jyväskylässä, joiden lisäksi tarjoamme palvelujamme kattavan verkostomme avulla koko Suomen laajuudella. Yhdessä Opteamin ja Baronan kanssa toimistoverkkomme kattaa koko Suomen. 

Psykologitoimisto Cresco Oy on Opteamin tytäryhtiö ja osa Baronan Groupin rohkeiden yritysten yhteisöä. Cresco osti jyväskyläläisen HR-asiantuntijatalo Competestin liiketoiminnan 1.5.2017.

 

PL_LOGO_Psykologitoimisto_Cresco_Oy_FI_392763_web.jpg