cresco_facebook.png cresco_linkedin.png cresco_twitter.png

psykologitoimisto cresco oy

Cresco on 1995 perustettu suomalainen työpsykologian asiantuntijayritys. Olemme erikoistuneet psykologisiin soveltuvuusarviointeihin, rekrytointeihin sekä räätälöityihin kehittämispalveluihin. Asiakasyrityksemme tulevat monipuolisesti muun muassa palvelujen, julkishallinnon ja informaatioteknologian aloilta.  Missiomme on auttaa yrityksiä, tiimejä ja yksilöitä saavuttamaan täysi potentiaalinsa.

poika-lennokki.jpg

Alan asiantuntijat apunasi 

Crescolaiset ovat psykologian, henkilöstön kehittämisen ja rekrytoinnin asiantuntijoita. Toimintamme kulmakivinä ovat luottamuksellisuus, joustavuus, eettisyys ja asiakaslähtöisyys. Palveluidemme toteutuksessa yhdistyy työpsykologinen vankka asiantuntijuus sekä liiketoiminnan haasteiden ymmärtäminen. 

Aallonharjalla 

Saavutuksemme perustuvat innovatiivisiin palveluihimme, liiketoiminnan haasteiden ymmärtämiseen sekä jatkuvaan uusiutumiseen. Käyttämämme uudenaikaiset Cresco METHODS –menetelmät ovat kehitetty yhteistyössä Helsingin yliopiston ja Työ- ja Elinkeinoministeriön kanssa. Arviointimenetelmät valitaan aina toimeksiannon luonteen mukaan, mikä takaa tulosten luotettavuuden ja relevanttiuden.

Tavoitat meidät ympäri Suomen 

Crescon toimistot sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Jyväskylässä, joiden lisäksi tarjoamme palvelujamme kattavan verkostomme avulla koko Suomen laajuudella. Yhdessä Opteamin ja Baronan kanssa toimistoverkkomme kattaa lähes koko Suomen.

Psykologitoimisto Cresco Oy on Opteamin tytäryhtiö ja osa Baronan Groupin rohkeiden yritysten yhteisöä. Jyväskyläläinen HR-asiantuntijatalo Competest Oy on osa Crescoa.