cresco_facebook.png cresco_linkedin.png cresco_twitter.png

Psykologitoimisto cresco oy

Cresco on 1995 perustettu suomalainen työpsykologian asiantuntijayritys. Crescolaiset ovat intohimoisia ihmisen käyttäytymisen, henkilöstön kehittämisen ja rekrytoinnin asiantuntijoita. Missiomme on auttaa yksilöitä, tiimejä ja organisaatioita saavuttamaan täysi potentiaalinsa. Toimintamme kulmakivinä ovat luottamuksellisuus, joustavuus, eettisyys ja asiakaslähtöisyys. 

Sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut 

poika-lennokki.jpg

Meiltä saat laadulla toteutettuja psykologisia henkilöarviointeja soveltuvuuden tai potentiaalin selvittämiseen ja juuri sellaista rekrytoinnin tukea, kuin kussakin tilanteessa tarvitaan.

Räätälöimme organisaatiosi tarpeista kumpuavat henkilöstön kehittämistoimenpiteet ja valmennukset niin muutostilanteisiin, johtamiseen kuin tiimien yhteistyöhön.

Coachaamme yksilöitä niin tavoitteiden saavuttamiseksi kuin urapolulla etenemiseen.

Aallonharjalla

Palveluidemme toteutuksessa yhdistyy vahva työpsykologinen asiantuntijuus, liiketoiminnan haasteiden ymmärtäminen sekä jatkuva uusiutuminen. Käyttämämme Cresco METHODS –menetelmät ovat kehitetty yhteistyössä Helsingin yliopiston ja Työ- ja Elinkeinoministeriön kanssa.

Tavoitat meidät ympäri Suomen

Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Jyväskylässä, joiden lisäksi tarjoamme palvelujamme kattavan verkostomme avulla koko Suomen laajuudella. Yhdessä Opteamin ja Baronan kanssa toimistoverkkomme kattaa koko Suomen. 

 

Psykologitoimisto Cresco Oy on Opteamin tytäryhtiö ja osa Baronan Groupin rohkeiden yritysten yhteisöä. Cresco osti jyväskyläläisen HR-asiantuntijatalo Competestin liiketoiminnan 1.5.2017.