cresco_facebook.png cresco_linkedin.png cresco_twitter.png

psykologitoimisto cresco oy

Psykologitoimisto Cresco Oy on 1995 perustettu suomalainen työpsykologian asiantuntijayritys. Olemme erikoistuneet psykologisiin soveltuvuusarviointeihin, rekrytointeihin sekä räätälöityihin kehittämispalveluihin. Autamme organisaatioita, tiimejä ja yksilöitä saavuttamaan täyden potentiaalinsa. Asiakasyrityksemme tulevat monipuolisesti muun muassa palvelujen, julkishallinnon ja informaatioteknologian aloilta. Psykologitoimisto Cresco Oy on Opteamin tytäryhtiö ja osa Baronan Groupin rohkeiden yritysten yhteisöä. 1.5.2017 Cresco osti jyväskyläläisen HR-asiantuntijatalo Competest Oy:n ja tarjoaa palveluita näin entistäkin laajemmin.

Cresco - syvyyttä & selkeyttä

poika-lennokki.jpg

Asiantuntijat apunasi 

Crescon missio on auttaa yrityksiä, tiimejä ja yksilöitä saavuttamaan täysi potentiaalinsa. Toimintamme kulmakivinä ovat luottamuksellisuus, joustavuus, eettisyys ja asiakaslähtöisyys. Psykologeillamme on vahva työpsykologinen osaaminen ja pitkä kokemus psykologisista soveltuvuusarvioinneista.

Aallonharjalla 

Saavutuksemme perustuvat innovatiivisiin palveluihimme, liiketoiminnan haasteiden ymmärtämiseen sekä jatkuvaan uusiutumiseen. Käyttämämme uudenaikaiset Cresco METHODS –menetelmät ovat kehitetty yhteistyössä Helsingin yliopiston ja Työ- ja Elinkeinoministeriön kanssa. Arviointimenetelmät valitaan aina toimeksiannon luonteen mukaan, mikä takaa tulosten luotettavuuden ja relevanttiuden.

Tavoitat meidät ympäri Suomen 

Crescon toimistot sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Jyväskylässä, joiden lisäksi tarjoamme palvelujamme kattavan verkostomme avulla koko Suomen laajuudella. Yhdessä Opteamin ja Baronan kanssa toimistoverkkomme kattaa lähes koko Suomen.